FAQ

Heb je een vraag? Kijk eerst even hieronder in de FAQ of hij al eerder beantwoord is. Zo niet, stuur dan een berichtje via contact.


Wat is de verzendmethode?
De paraplu’s worden in een stevige kartonnen verzendkoker verstuurd met PostNL. Zodra hij verstuurd is krijg je een Track & Trace code. Je kunt het pakketje thuis laten bezorgen of afhalen bij een PostNL-locatie in de buurt.

Hoe laat ik mijn pakketje bezorgen bij een PostNL-locatie?
Om het te laten bezorgen bij een PostNL-locatie, vind je eerst een PostNL-locatie op de PostNL website, en vul je het bijbehorende adres is bij ‘bestelnotities’. Als je niks invult bij de bestelnotities wordt hij bezorgd op je ingevulde factuuradres.

Wat zijn de verzendkosten?
Voor bezorging binnen Nederland rekenen we €4,95 verzendkosten. Wanneer je twee of meer paraplu’s besteld, word de bestelling gratis bezorgd. Voor bezorging in het buitenland kun je de verzendkosten automatisch laten berekenen in de winkelwagen.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
We doen de paraplu’s binnen 1-2 werkdagen op de post. Je hebt hem dan de volgende dag in huis.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt met iDEAL betalen.

Hoe groot is de AИDERSOM paraplu?
Al onze paraplu’s hebben een lengte van 85cm, en een opengeklapte diameter van 107cm. Het handvat is 10cm breed. Hij weegt ongeveer 600 gram.

Kan ik de AИDERSOM paraplu ook ergens in het echt bekijken?
Ja! Onze paraplu’s zijn momenteel in vier winkels te vinden:

– MijnTafel Groningen (Herestraat 93A)
– MijnTafel Emmen (Monetpassage 47)
– MijnTafel Stadskanaal (Europalaan 20)
– Jouw Marktkraam Haarlem Cronje (Laat 27)

Waar worden de paraplu’s gemaakt?
De AИDERSOM paraplu’s worden in Azië gemaakt en met de trein naar ons in Nederland verzonden. Dit is de meest milieuvriendelijke wijze, aangezien er geen vliegtuigen en vrijwel geen vrachtwagens aan te pas komen.

Hoe wordt mijn AИDERSOM paraplu verpakt?
We gebruiken hiervoor een stevige verzendkoker, die FSC® gecertificeerd en volledig klimaatneutraal is. Het hout wat hiervoor gebruikt is komt uit een duurzaam beheerd bos, waarbij de herkomst van het hout getraceerd en gecontroleerd wordt. 

Mijn AИDERSOM paraplu gaat een beetje stroef open, is er iets aan de hand?
Als je paraplu net nieuw is, kan het openen een beetje stroef aanvoelen. Deze stroefheid zal verdwijnen zodra je de paraplu een paar keer gebruikt hebt.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?
Vul dan even het contactformulier in. Je hebt standaard 14 dagen herroepingsrecht. Vergeet niet om je bestelnummer te noemen en graag even uit te leggen wat het probleem is (eventueel met foto’s). Zodra je hebt aangegeven je bestelling terug te willen sturen, heb je nog 14 dagen om dit te doen. Je krijgt dan je betaling teruggestort.

Kan ik de AИDERSOM paraplu in mijn winkel verkopen?
Zeker! Stuur ons een berichtje via contact voor de mogelijkheden.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?